Nové nabíjecí stanice pro elektromobily

27.11.2023

Nově jsme naši nabídku produktů rožšířili o dvě nabíjecí stanice pro elektromobily: A-Z CHARGER CRYSTAL a CUBE.

Pokračujeme v rozšiřování našeho portfolia – rozhodli jsme se zpestřit naši nabídku o dva nové wallboxy značky A-Z CHARGER, jedná se o A-Z CHARGER CHRYSTAL či CUBE.

Tyto nabíjecí stanice pro elektromobily jsou vhodné zejména k instalaci v rodinných domech, ale i komerčních objektech. Navíc oba wallboxy splňují dotační podmínky programu Nová zelená úsporám, lze tedy získat dotaci až 16 500 kč na jednu nabíjecí stanici pro elektromobily.

Nabíjecí stanice A-Z CHARGER CRYSTAL či A-Z CHARGER CUBE disponují výkonem 22 kW pro 3fázové instalace. Díky tomu lze elektromobil dobíjet výrazně rychleji. Součástí zařízení je mimo jiné také regulátor A-Z ROUTER SMART, díky kterému je stanice okamžitě po připojení vozidla připravena směřovat vyrobené přebytky z fotovoltaiky k nabíjení elektromobilu. Tímto způsobem se hospodárně využije vyrobená elektřina z fotovoltaické elektrárny v domácnosti a zamezí se nežádoucím přetokům do distribuční sítě.

lánek blog acetex1 

Okamžité nabíjení plným výkonem

Oba wallboxy jsou uživatelsky přívětivé. Jejich ovládací jednotky nabízí možnost nadefinovat si časová okna vyhrazená k dobíjení elektromobilu, čímž lze tak docílit efektivnějšího využití energie. Dobíjecí stanici je také možné nastavit k dobíjení dle signálu HDO, nebo ke kombinaci obou možností. Celé ovládání je realizováno pouze jedním tlačítkem. Mají také boost režim pro okamžité nabíjení plným výkonem.

Snadná montáž nabíjecí stanice A-Z CHARGER, která zabere řádově jednotky minut, zaručuje velmi rychlou instalaci wallboxu. Robustní designová skříň nabíjecích stanic A-Z CHARGER je vyrobena z masivního frézovaného ručně leštěného materiálu. Akrylátové sklo na povrchu nabíjecí stanice, zaručuje její odolnost vůči UV záření a představuje tak vysoce odolnou kombinaci vhodnou pro venkovní instalace. Díky integrovanému DC i AC chrániči není nutné provádět změny v rozváděčích, což představuje úsporu času i finančních prostředků.

Na další naše značkové produkty pro fotovoltaické elektrárny, tepelná čerpadla a fotovoltaický ohřev vody se můžete podívat u nás na webu v sekci technologie. V případě, že máte k našim produktům jakékoli dotazy, ozvěte se nám přes kontaktní formulář.

A_Z_Charger_Crystal  A_Z_Charger_Cube 

Konzultace zdarma

Získáte plnohodnotný návrh optimalizace energetické náročnosti vašeho domu a my vám zařídíme dotaci.

?

PSČ je pro náš důležité z důvodu přidělení správného
obchodně-technického zástupce, který má na starost vaši lokalitu

Prosím zkontrolujte zápis PSČ.

?

Zde vložte svůj promo kód. Neznáte-li svůj promo kód a
nebo byste chtěli zjistit více informací o programu
klientských doporučení, klikněte ZDE.

?

Fotografie střechy, vyúčtování elektřiny, atd.

icon

Řešení potřebuji pro:

Zajímá mě technologie:

*povinné pole