Společnost AEG získala celosvětové prestižní ocenění

04.04.2024

Prestižní celosvětové ocenění pro AEG

S hrdostí oznamujeme, že společnost AEG získala na konferenci Solar Solutions International 2024 v Amsterdamu ocenění Top Brand PV Award a Solar Prosumer Award. Společnost AEG získala toto ocenění od celosvětově uznávaného výzkumného institutu EUPD Research.

202303_Award_Sign_path_square-01-1024x1024 

TOP Brand PV: Doporučeno ze strany dodavatelů

Již třetím rokem v řadě je AEG jednou z nejlepších značek v Nizozemsku z hlediska šířky distribuce svých produktů. „Top Brand PV Award“ je celosvětově prestižní uznání v rámci fotovoltaického průmyslu na základě výsledků nezávislého průzkumu „PV InstallerMonitor 2023/2024“ provedeného EUPD Research

 

Prosumer Award: Doporučeno zákazníky

Spotřebitelé, kteří doporučili fotovoltaické produkty AEG podle SolarProSumer Monitoru - jsou zákazníci, kteří se aktivně zapojují do přechodu na energetiku tím, že vyrábějí a spotřebovávají vlastní energii. Mají proto cenné zkušenosti a přehled o nákupu  fotovoltaických produktů z první ruky.

 

Značka a kvalita 

"Tato ocenění odrážejí důvěru, kterou spotřebitelé vkládají do značky AEG a fotovoltaických produktů od AEG. Investujeme mnoho úsilí a soustředíme se na vývoj špičkových fotovoltaických produktů s vynikajícím vzhledem a kvalitou produktů." říká Bertrand Chevalley, provozní ředitel společnosti Solar Solutions Group.

"Používáme technologie, které zajišťují nejvyšší účinnost. Například nová technologie N-type a back-contact technologie. Velmi pečlivě vybíráme materiály a komponenty pro usnadnění instalací, jako jsou například originální konektory MC4. Máme velmi přísný proces kontroly kvality, který nám umožňuje poskytnout 30 letou záruku na samotný produkt a hlavně také výkon. To vše proto, abychom zajistili, že montážní firmy a zákazníci dostanou vysoce kvalitní produkty, které vydrží co nejdéle."

 

Rozšiřujeme naše portfolio 

Obrázek1 

Portfolio typu AEG N-type nabízí vyšší výkony a disponuje zárukou 30 let. Portfolio typu AEG N-type nabízí od 108 do 120, 132 a 144 polo řezaných článků v rozsahu od 420Wp do 615 Wp. Obdélníkové M10 polobroušené články (RM10) poskytují větší přeměňovací plochu a vyšší účinnost.

Produkty typu AEG N-type back-contact (BC) se odlišují pro svůj elegantní vzhled a vyšší účinnost až 23,6%. Výkonový rozsah je až 460 Wp a má dvě varianty: 108 článků dvojité sklo a 108 článků - sklo-backsheet.

Konzultace zdarma

Získáte plnohodnotný návrh optimalizace energetické náročnosti vašeho domu a my vám zařídíme dotaci.

?

PSČ je pro náš důležité z důvodu přidělení správného
obchodně-technického zástupce, který má na starost vaši lokalitu

Prosím zkontrolujte zápis PSČ.

?

Zde vložte svůj promo kód. Neznáte-li svůj promo kód a
nebo byste chtěli zjistit více informací o programu
klientských doporučení, klikněte ZDE.

?

Fotografie střechy, vyúčtování elektřiny, atd.

icon

Řešení potřebuji pro:

Zajímá mě technologie:

*povinné pole