chat icon Online chat

Rozšiřujeme portfolio produktů o SolaX baterii a střídač

11.10.2023

Informace o nových produktech SolaX v nabídce Acetexu

Naše společnost si zakládá na tom, že klientům dodáváme jen značkové a vysoce kvalitní produkty, které jsou trhem ověřené, mají vysoké záruky a kvalitní servis. Proto jsme se rozhodli rozšířit naši nabídku o dva nové produkty značky SolaX určené pro fotovoltaické elektrárny.

Jedná se o vysokonapěťovou baterii SolaX T-BAT H 5.8, kterou lze nainstalovat až v kombinaci pěti bateriových modulů a docílit tak celkové kapacity až 23,2 kWh energie. Minimální kapacita je 5,8 kWh. Lze ji instalovat na stěnu či na podlahu. Záruka je 10 let a živostnost baterie čítá 6000 cyklů.

Baterie SolaX T-BAT H 5.8 je tvořena technologií Li-ion (LFP – Lithium Ferro Phosphate), která zajišťuje vyšší stupeň bezpečnosti díky větší odolnosti vůči požárům v porovnání s ostatními bateriemi. Baterie obsahuje mimo jiné i stupeň krytí IP65, který zaručuje ochranu před prachem a vodou a garantuje tak bezchybný chod a zvýšenou životnost.

 

SolaX_baterie 

 

Další novinkou je inteligentní střídač SolaX X3-HYBRID G4, který je dostupný ve výkonovém rozsahu 5 až 15 kW. Kromě stupně krytí IP65 je střídač SolaX X3-HYBRID G4 velmi odolný vůči teplotním výkyvům a je tak schopný pracovat v rozmezí -35°C až +60°C. Dále se může pochlubit rychlým nabíjením a vysokým výkonem. Záruka na střídač je 10 let. Podpora až 150 % při předimenzování na DC vstupu s nastavením přetoků nadbytečné energie do akumulátorů.

SolaX_střídač 

Na další naše značkové produkty pro fotovoltaické elektrárny, tepelná čerpadla, fotovoltaický ohřev vody a nabíjecí stanice pro elektromobily se můžete podívat u nás na webu v sekci technologie. V případě, že máte k našim produktům jakékoli dotazy, ozvěte se nám přes kontaktní formulář.

Konzultace zdarma

Získáte plnohodnotný návrh optimalizace energetické náročnosti vašeho domu a my vám zařídíme dotaci.

spinner

?

PSČ je pro náš důležité z důvodu přidělení správného
obchodně-technického zástupce, který má na starost vaši lokalitu

Prosím zkontrolujte zápis PSČ.

?

Zde vložte svůj promo kód. Neznáte-li svůj promo kód a
nebo byste chtěli zjistit více informací o programu
klientských doporučení, klikněte ZDE.

?

Fotografie střechy, vyúčtování elektřiny, atd.

icon
*povinné pole
ICON: Spinoco chat