Rozšiřujeme nabídku o klimatizace a plynové kotle

09.05.2024

Od května jsme naše portfolio produktů rozšířili o moderní klimatizační jednotky a plynové kotle.

Nově instalujeme pro rodinné domy, bytové domy a firmy moderní klimatizační jednotky a plynové kondenzační kotle.

Od května jsme naše portfolio produktů rozšířili o moderní klimatizační jednotky s možností chlazení i vytápění a o plynové kondenzační kotle se systémem H2 ready. Jednotlivé produkty nabízíme od renomované a ověřené německé společnosti Viessmann. Pojďme si podrobněji představit, pro koho jsou jednotlivé produkty vhodné a jak je můžete využít. 

 

Klimatizace Vitoclima 200 S

 

Vzhledem k stále delším úsekům, kdy v našem klimatizačním pásmu přibývá stále více tropických dní, stoupá zájem o klimatizace nejenom pro rodinné domy, ale i pro bytové jednotky a třeba i kanceláře a menší provozovny. 

 

„Klimatizace už dávno nelze považovat jen za jednostranné zaměřené zařízení, které se používá pouze sezónně. Modely Viessmann Vitoclima 200 S mají celoroční využití, protože kromě funkce chlazení nabízí i režim vytápění. Navíc mají i integrovanou funkci pro čištění vzduchu, tedy se hodí jak pro alergiky, astmatiky, tak i například do lékařských ordinací,“ představuje novinku René Milota, jednatel společnosti Acetex. 

 

Právě díky možnosti vytápění lze na klimatizační jednotku získat dotaci z programu Nová zelená úsporám, a to až do výše 60 000 Kč, respektive 66 000 Kč v případě nároku na 10% bonifikaci pro znevýhodněné regiony. Jejich výhodou je i možnost napojení na fotovoltaickou elektrárnu, a tím snížení nákladů na provoz s využitím energie. 

 

V našem portfoliu najdete klimatizační jednotku Viessmann Vitocal 200 S a to o výkonu 2,7 kW, 3,5 kW a 5,2 kW. Všechny varianty mají energetickou třídu účinnosti A+ a A++ a velmi nízkou hlučnost. Skládají se z vnitřní a venkovní jednotky a jejich instalace vyžaduje minimální zásah do zdí zahrnující propojení vnitřní a venkovní jednotky. Záruka na produkt je 2 roky a pro pohodlné ovládání je k dispozici mobilní aplikace. 

 

vitoclima

 

Plynové kotle Viessmann

 

Další novinkou v našem portfoliu jsou kondenzační plynové kotle od spolehlivé německé značky Viessmann. Ty nabízejí jak funkci vytápění, tak i ohřevu teplé užitkové vody a jsou kompaktnější variantou tepelných čerpadel. Navíc jsou připravena na postupné zpřísňování ekologických norem zahrnující kombinaci zemního plynu s vodíkem. 

 

„Tlak na stále více ekologičtější zdroje pro vytápění a ohřev vody se v tuzemsku odráží na zákazu provozu kotlů na tuhá paliva 1. a 2. emisní třídy od září 2024,“ připomíná René Milota a pokračuje: „V Česku jsou v provozu stále desetitisíce nevyhovujících kotlů. Nejenom jejich majitelům přinášíme ekologickou a ekonomicky méně nákladnou variantu v podobě plynového kondenzačního kotle, kterou lze alternovat tepelné čerpadlo.“

 

Námi nabízené modely Viessmann Vitodens 050-W, Vitodens 100-W/111-W a Vitodens 111F jsou takzvaně H2O ready. To znamená, že jsou připraveny na postupné zpřísňování požadavků na ekologické vytápění a je možné pro jejich provoz využít směsi zemního plynu a vodíku v poměru 80/20 %. 


Společně s modelem Viessmann Vitodens 200-W nabízí nízké provozní náklady, třídu energetické náročnosti A a 98% efektivnost přeměny paliva na teplo. Všechny produkty mají záruku až 10 let. Výhodou je také velmi nízká hlučnost a kompaktní řešení, které umožňují umístění kotle i mimo sklep, například do koupelny, kuchyně či malé technické místnosti.

 

plynové kotle

 

Pokud vás zajímá některý z našich nový produktů, ozvěte se nám pro nezávaznou konzultaci zdarma.   

Konzultace zdarma

Získáte plnohodnotný návrh optimalizace energetické náročnosti vašeho domu a my vám zařídíme dotaci.

?

PSČ je pro náš důležité z důvodu přidělení správného
obchodně-technického zástupce, který má na starost vaši lokalitu

Prosím zkontrolujte zápis PSČ.

?

Zde vložte svůj promo kód. Neznáte-li svůj promo kód a
nebo byste chtěli zjistit více informací o programu
klientských doporučení, klikněte ZDE.

?

Fotografie střechy, vyúčtování elektřiny, atd.

icon

Řešení potřebuji pro:

Zajímá mě technologie:

*povinné pole