Nová služba pro majitele fotovoltaických elektráren: roční servisní kontrola

23.11.2023

Přečtěte si o naší nově spuštěné službě servisní kontrola fotovoltaiky, která je dostupná pro všechny majitele fotovoltaických elektráren.

Jako firma specializující se na obnovitelné zdroje víme, že pořízením fotovoltaické elektrárny práce nekončí, ba naopak. Aby fotovoltaická elektrárna sloužila svému účelu desítky let, je třeba provádět její pravidelnou údržbu a servis. Právě proto jsme spustili novou službu: Servisní kontrolu fotovoltaiky.

Servisní kontrola fotovoltaiky je dostupná pro všechny majitele fotovoltaické elektrárny. Servis provádíme jak pro naše klienty – tedy pro ty, kteří mají systém nainstalovaný přímo od Acetexu, tak i pro všechny ostatní zájemce, kteří mají systém od jiného dodavatele. Frekvence servisní kontroly by měla být jednou za rok, aby se zajistila dlouholetá a korektní funkčnost jednotlivých komponentů systému.

4

Servis včetně aktualizace firmware

Služby v rámci servisní kontroly například zahrnují kontrolu a dotažení spojů střídače a kontrola stavu jeho přepěťových ochran. Součástí servisu je i kontrola výstražného a popisného značení a polepů. Provádí se též revize a test proudových ochran. Je také zapotřebí ověřit správné uchycení střídače, rozvaděče a baterie. Posuzuje se například i správný chod wattrouteru či AZ routeru. V neposlední řadě se při servisní kontrole soustředíme na kontrolu výstupního napětí. V rámci servisu provádíme aktualizaci firmware. Následně dochází k vizuální kontrole panelů.

Díky působnosti po celé ČR jsou naše montážní a servisní týmy dostupné v každém regionu. Naše týmy jsou zkušené, klademe důraz na kvalitu a dbáme na vysokou kvalifikovanost našich spolupracovníků. Staráme se o to, aby měli praktické zkušenosti a potřebné certifikace.

 5 

Pokud přemýšlíte o instalaci fotovoltaiky či tepelného čerpadla, domluvte si s námi konzultaci skrze formulář na našem webu.

Konzultace zdarma

Získáte plnohodnotný návrh optimalizace energetické náročnosti vašeho domu a my vám zařídíme dotaci.

?

PSČ je pro náš důležité z důvodu přidělení správného
obchodně-technického zástupce, který má na starost vaši lokalitu

Prosím zkontrolujte zápis PSČ.

?

Zde vložte svůj promo kód. Neznáte-li svůj promo kód a
nebo byste chtěli zjistit více informací o programu
klientských doporučení, klikněte ZDE.

?

Fotografie střechy, vyúčtování elektřiny, atd.

icon

Řešení potřebuji pro:

Zajímá mě technologie:

*povinné pole