Firma Acetex získala ocenění Spolehlivý dodavatel od portálu Refsite

10.11.2023

Acetex získal od portálu Refsite ocenění spolehlivý dodavatel.

Český trh dodavatelských a instalatérských firem pro fotovoltaiku a tepelná čerpadla je poměrně saturovaný. Vyznat se v nabídce při tak velkém zastoupení firem specializujících se na obnovitelné zdroje je poměrně složité. Existují však nezávislé portály pro sdílení referencí a hodnocení, které vám v moři nabídek podají pomocnou ruku a pomohou zvolit spolehlivého dodavatele obnovitelných zdrojů.

Jedním z nich je i portál Refsite, kde jsou zveřejněné ověřené recenze uživatelů. Od tohoto webu získala firma Acetex ocenění Spolehlivý dodavatel. 

„Jako firma si v Acetexu primárně zakládáme na profesionálním přístupu k práci i k našim zákazníkům. Je pro nás velice důležité, aby byli naši klienti spokojení, a proto ke každé zakázce přistupujeme individuálně, dle potřeb zákazníků. Dbáme též na vysokou kvalitu služeb, z tohoto důvodu instalujeme pouze značkové produkty od ověřených dodavatelů.  Zároveň klademe důraz na to, aby naši pracovníci měli potřebné profesní kvalifikace a certifikace. Velice si tedy uvedeného ocenění vážíme,“ říká René Milota, jednatel společnosti.

Pokud přemýšlíte o instalaci fotovoltaiky či tepelného čerpadla, domluvte si s námi konzultaci skrze formulář na našem webu.

Konzultace zdarma

Získáte plnohodnotný návrh optimalizace energetické náročnosti vašeho domu a my vám zařídíme dotaci.

?

PSČ je pro náš důležité z důvodu přidělení správného
obchodně-technického zástupce, který má na starost vaši lokalitu

Prosím zkontrolujte zápis PSČ.

?

Zde vložte svůj promo kód. Neznáte-li svůj promo kód a
nebo byste chtěli zjistit více informací o programu
klientských doporučení, klikněte ZDE.

?

Fotografie střechy, vyúčtování elektřiny, atd.

icon

Řešení potřebuji pro:

Zajímá mě technologie:

*povinné pole